CURRY INN INDIAAS TANDOORI RESTAURANT

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1358 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Curry Inn Indiaas Tandoori Restaurant. Meer weten? Ontdek meer

29 nov 2022 om 21:22 Bijna 2 uur gewacht, eten was bijna koud en de papadums waren los in de tas en dus ipv knapperig waren ze taai. Ik hou het hierbij is beter denk ik
11 nov 2022 om 17:56 Zalig en vers eten altijd!!!!!! Supersnel bezorgd! Tot snel weer!
8 nov 2022 om 20:13 Heerlijk! Echt de wachttijd (en prijs) dubbel en dwars waard.
3 nov 2022 om 19:41 Super lekker gegeten
30 okt 2022 om 20:00 Hoe het eten smaakt? Géén idee! Al meer dan 2 uur aan het wachten.
21 okt 2022 om 1:36 Keer op keer top kwaliteit eten. Je verwacht het niet als je er voorbij rijdt, maar deze mannen kunnen echt koken. Verse ingrediënten authentiek bereid. 10/10
16 okt 2022 om 20:31 Beetje laat maar een boel lekker.
10 okt 2022 om 19:40 Heerlijk en gezond! Ze hadden het heel erg druk een storm van bestellingen nadat ik had gebeld. Men kookt bij curry Inn alles vers en dat neemt tijd in beslag het niet kant en klaar eten hoe meer bestellingen hoe langer het duurt dat is ook logisch..
8 okt 2022 om 20:18 Wij hebben ons eten nooit ontvangen. Ook telefonisch is het restaurant niet te bereiken. Wij bestellen niet meer en willen ons geld terug! 1 ster is nog te veel!
8 okt 2022 om 20:16 Eten zou in 45in bezorgd worden, dat werd uiteindelijk 200 min!!!! Tussentijds nog wel gebeld, Men beloofde er 120 minuten van te maken, maar niet dus. Daarna werd telefoon niet meer opgenomen. WAARDELOOS en ONBETROUWBAAR.
7 okt 2022 om 20:10 we hebben niets ontvangen. restaurant meerdere malen gebeld maar nemen niet op.
2 okt 2022 om 10:18 Het eten was werkelijk heerlijk! Smaakte heel goed. Bezorging was een uur, dat vind ik wel meevallen op een zaterdagavond. Aanrader!